radyobir
radyobir

ABD'de palyaço ve maymun banka soydu

ABD'nin Batı Virginia Eyaleti'nde palyaço ve maymun kostümlerini giyen iki kişinin Capon Valley bankasını soydukları bildirildi.

04 Haziran 2014 12:01 | Güncelleme :04 Haziran 2014 12:09 | Kategori: ABD

Metro gazetesinin verdiği habere göre hırsızlar, banka soyduktan sonra izlerini kaybettirmeyi başardı. Eyalet polisi soruşturma başlattı. Olası görgü tanıkları aranıyor.
Palyaço ve maymun kostümlerini giyen hırsızlar, 14 Mayıs’ta Capon Valley bankasının bir şubesine saldırdı. Silah tehdidiyle bankada bulunan tüm nakit parayı talep eden saldırganlar, istediğini alır almaz otomobillerine binerek olay yerinden uzaklaştı. Bankadan çalınan paranın miktarı açıklanmıyor.
Palyaço ve maymun, bindikleri arabayı birkaç dakika sonra durdurarak izleri kaybettirmek için yaktı. Daha sonra başka bir araca bindikleri tahmin ediliyor. Nereye gittikleri bilinmiyor.
Video kayıtlar ve banka çalışanlarının verdiği ifadelere göre palyaçonun bir erkek, maymunun ise kadın olduğu tespit edildi.
Polis, görgü tanıklarının hırsızları tanıması umuduyla elindeki video kaydını ve diğer malzemeleri yayınladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI