radyobir
radyobir

Acaba hamile mi?..

Önceki gece Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri eşi Edip Ertoğan ile Cihangir Jash restoranda baş başa oturup keyifli bir gece geçirdi.

01 Temmuz 2017 00:40 | Kategori: Magazin

Mekandan ayrılmak için hesabı ödeyen Vuslateri karşısında muhabirleri görünce onları kırmayıp hem eşi ile poz verdi hemde soruları çevapladı.

''Bir kaç güne kadar önce Paris sonra Londra'ya gidiyoruz. Çünki yeni bir dizi projesi başlayacak ve ben bir daha tatil yapmaya fırsat bulamıcam''dedi.

Vuslateri elini devamlı göbeğinde tutmasınının nedenini de söyle açıkladı:

"Ben heyecanlandığım zaman öyle yaparım. adita bu bir tik haline geldi ve elimi göbeğime koyuyorum. İnsanlar da bunu yanlış anlayıp hamile olduğumu sanıyorlar. Gerci insanlarda bu algıyı ben yaratıyorum."

Yehi imajıyla ilgili olarak da Gonca Vuslateri, ''Anne'' dizisindeki Şule kalekterini canlandırırken saçlarım uzundu fakat dizi final yaptı ve bitti. Şule gitti eski Gonca geri geldi saçlarımı o yüzden kestirdim" dedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI