radyobir
radyobir

Ağrı'da yarım ton eroin ele geçirildi!..

Oluşturulan zula kapaklarının açılması ile şeffaf poşet içerisinde toplam daralı ağırlığı 457 kilo 757 gram eroin maddesi ele geçirildi.

10 Mart 2014 16:11 | Güncelleme :10 Mart 2014 16:31 | Kategori:

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize SuçlarlaMücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince "Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı" ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve istihbari bilgilerin değerlendirilmesi neticesinde; dün çevreyolu üzerinde uygulama yapılmaya başlanıldı. Sürücülüğünü İ.Ş. isimli sahsın sürücülüğünü yaptığı ve plakası açıklanmayan kamyon uygulama noktasında durduruldu""Araç şoförünün çelişkili beyanlar vermesi ve tedirgin davranışlarda bulunması üzerine Manas ve Bady isimli narkotik detektör köpekleri, aracın çeşitli yerlerinde yoğun bir şekilde tepki verdi. Bunun üzerine araçta suç ve suç unsurlarının bulunabileceği değerlendirilerek arama yapıldı. Yapılan aramada; kamyon kasasının ön tarafında özel bölme oluşturulduğu tespit edildi. Oluşturulan zula kapaklarının açılması ile şeffaf poşet içerisinde toplam daralı ağırlığı 457 kilo 757 gram eroin maddesi ele geçirildi. Ağrı'da bu zamana kadar tek seferde yakalanan en büyük miktar. Araç sürücüsü şahıs gözaltına alınarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda soruşturmaya başlanıldı" denildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI