radyobir
radyobir

Akıllara kazınan düetler

İki dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve Shakira, ABD'de düzenlenen ve dünyanın en çok izlenen spor etkinliklerinden Amerikan Futbolu Ligi'nin şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da düet yaptı. İkili, izleyenleri hayran bıraktı. Son yıllarda performanslarıyla akıllara kazınan ünlü kadın şarkıcıların düetlerini bir galeride topladık.

06 Şubat 2020 05:41 | Güncelleme :06 Şubat 2020 07:57 | Kategori: Yaşam



2014 MTV Müzik Ödülleri'nde düete imza atan Madonna (solda) ve Miley Cyrus (sağda). İkilinin düet esnasında dilini çıkarmaları magazin gündemine bomba gibi düştü.



Las Vegas'ta düzenlenen 2011 Billboard Müzik Ödülleri'nde sahne alan ve ateşli dans performansıyla dikkat çeken Britney Spears'in (arka planda) Rihanna ile (ön planda) düeti.



Beyonce ve efsane şarkıcı Tina Turner (sağda) 2008 Grammy gecesinde Turner'a 1972 yılında Grammy kazandıran "Proud Mary" şarkısını seslendirerek izleyenlere inanılmaz dakikalar yaşattı.



Kaliforniya'da düzenlenen 2019 Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde düet yapan (soldan sağa) Camila Cabello, Taylor Swift ve Halsey.



2014 Amerikan Müzik Ödülleri töreninde düet yapan Jennifer Lopez (solda) ve Iggy Azalea.



Ünlü rapçi Nicki Minaj (sağda) ile genç şarkıcı Ariana Grande, Las Vegas'ta düzenlenen iHeartRadio Müzik Festivali'nde düet yaparken...



2003'te öpüşme sahnesiyle MTV Müzik Ödülleri'ne damga vuran Britney Spears (solda), Madonna (ortada) ve Christina Aguilera'nın performansından bir kare.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI