radyobir
radyobir

Akustik konserde türkü şov

İncir ve İçimdeki Duman şarkılarıyla müzik listelerini alt üst eden pop müziğin yıldızı İlyas Yalçıntaş, Ankara Cepa Alışveriş Merkezi'nde akustik konser verdi.

08 Kasım 2017 02:14 | Kategori: Magazin

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte yoğun bir kalabalık vardı. Kendi şarkılarının yanı sıra Arnavut Kaldırımı ve Onursuz Olmasın Aşk gibi pop müziğin klasikleşmiş şarkılarını da seslediren İlyas Yalçıntaş, yoğun istek üzerine ilk kez türkü söyledi. 

Kesik Çayır türküsünü seslendiren Yalçıntaş, büyük alkış aldı. Türkülerle hayranlarını çoşturan genç popçu, "Ankara türkülerine başlarsak bitiremeyiz" sözleriyle herkesi güldürdü. 

Özellikle genç kızların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte bir hayranı İlyas Yalçıntaş'ın mendilini ve su içtiği şişeyi alabilmek için saatlerce bekledi. Sonunda amacına ulaşan genç kız mendil ve şişeyle zafer pozu vererek arkadaşına sarıldı. 

Kızların öpücük yağmuruna tuttuğu İlyas Yalçıntaş, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak Yıldız Tilbe'nin tribute albümünde 'Arzular Arsız' isimli şarkıyı seslendirdiğini açıkladı. 

Demet Akalın, Sıla, Hande Yener, Aleyna Tilki gibi isimlerin yer aldığı proje albümde bir şarkı seslendirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Yalçıntaş, "Yıldız Tilbe müzik dünyasına damga vurmuş bir isim. Benim için böyle bir albümde yer almak büyük mutluluk" diye konuştu. 

Ankara konserlerinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Yalçıntaş, "Askerliğimi Ankara'da yaptım. Buraya her geldiğimde askerlik anılarım aklıma geliyor" sözleriyle alkış aldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI