radyobir
radyobir

Alanında rakipsiz

Karma Dövüş Sanatları'nın (MMA) en iyi kadın dövüşçüsü olarak gösterilen Ronda Rousey, dünya çapında tanınan bir isim...

09 Aralık 2015 13:43 | Kategori: Magazin

The Expendables, Hızlı ve Öfkeli ve Entourage gibi filmlerde oynayan, futbol maçlarını izlemeyi çok seven Rosey, Kasım ayında kafes dövüşündeki rakiplerinden Holly Holm'e kaybederek bu alanda ilk mağlubiyetini almıştı. 

Twitter'da 2 milyon, Instagram'da ise 7 milyon takipçisi olan 87 doğumlu manken, ünlü boksör Floyd Mayweather'a sataşmalarıyla da biliniyor. 



Rousey, kafes dövüşünde yenilgisiz olduğu dönemde Mayweather'la kıyaslanmış, bir gazetecinin sorusu üzerine ise "O kim?" yorumunu yaparak yeni bir tartışma yaratmıştı.

The Expendables, Hızlı ve Öfkeli ve Entourage gibi filmlerde oynayan, futbol maçlarını izlemeyi çok seven Rousey, Kasım ayında kafes dövüşündeki rakiplerinden Holly Holm'e kaybederek bu alanda ilk mağlubiyetini almıştı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI