radyobir
radyobir

Altı çocukla balayına çıktılar!..

Önceki hafta Fransa'daki malikanelerinde sürpriz bir şekilde evlenen Brad Pitt ve Angelina Jolie, altı çocuklarıyla birlikte balayına çıktı.

15 Eylül 2014 07:17 | Güncelleme :15 Eylül 2014 16:00 | Kategori: Magazin

Şu sıralar Malta'da By The Sea adlı filmin çekiminde olan ünlü çift, balayı tatili için de yine aynı ülkeyi tercih etti. Magazin basınının taktığı isimle Brangelina çifti, hafta sonu kiraladıkları lüks yatta objektiflere takıldı. Brad Pitt ve Angelina Jolie, üzerlerindeki siyah şort ve tişörtleri çıkarıp denize girmedi. Ama altı çocukları da onlarına aksine denizden çıkmak bilmedi. Brangelina çifti, yönetmenliğini Angelina Jolie'nin üstlendiği By The Sea adlı filmin çekimleri için çocuklarıyla birlikte Malta'da bulunuyor. Çift aşklarının de temelinin atıldığı Bay ve Bayan Smith filminden 9 yıl sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçiyorlar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI