radyobir
radyobir

Ankara'nın haline bak!..

Ankara'da akşamüstü saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Mamak'taki Neşet Ertaş Caddesi ile Samsun Yolu'nun kesiştiği kavşak göle dönerken suyun içinde mahsur kalan birçok araç hurdaya döndü.

11 Haziran 2015 20:34 | Kategori: Yaşam

Saat 16.00 sularında başlayarak şiddetini artıran sağanak yağış, Mamak ilçesindeki Neşet Ertaş Caddesi’ni dereye çevirdi. Caddedeki araçlar yükselen suya kapıldı.

Sürüklenen bazı araçlar ise çevredeki dükkanların içine kadar girdi. Sel suları bölge esnafına da zor anlar yaşattı. Birçok dükkanı su basarken ürünleri kullanılamaz hale gelen esnaf duruma tepki gösterdi.

Neşet Ertaş Caddesi’ni dere yatağına çeviren sel suları, caddenin Samsun Yolu ile kesiştiği köprülü kavşağı da göle çevirdi.

Çamur, çakıl taşı ve hurdaya dönen araçlarla dolan köprülü kavşağa ASKİ ve Mamak Belediyesi’ne bağlı ekipler müdahale etti.

Trafiğe kapanan köprülü kavşak nedeniyle Samsun Yolu’nda da uzun araç kuyrukları oluştu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI