radyobir
radyobir

Anketlerde birinci!..

Önümüzdeki aylara üç şeyin damga vuracağı kesin; Yaz ekranlarının yeni kraliçesi Demet Özdemir. Boşuna kraliçe demiyoruz çünkü onu sizler seçtiniz. Biz de bu yoğun ilgiye kayıtsız kalamadık ve sizler için Demet Özdemir'le çok özel bir röportaj gerçekleştirdik...

04 Temmuz 2015 07:03 | Güncelleme :04 Temmuz 2015 09:58 | Kategori: Magazin

"Sizce bu yaz hangi dizinin güzeli ekranlara damga vuracak?" konulu anketleri tartışmasız bir şekilde baştan sona açık ara farkla önde götüren Demet Özdemir, %29'luk bir oy oranıyla birinci sırayı elde etti. 

1. Öncelikle okurlarımız arasında yapılan ankette yaklaşık 7000 kişiden %29’u sizi bu yaza damga vuracak kadın oyuncu olarak seçti. Bunda ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ dizisinde yakaladığınız popülaritenin etkisi olduğunu düşünüyor musunuz?

Öncelikle beni yaza damga vuracak kadın oyuncu olarak gören ve bunun için ankete katılan herkese çok teşekkürler. Ben kesinlikle Sana Bir Sır Vereceğim ailesinin bu yönde bana çok katkısının olduğunu düşünüyorum.

2. Çilek Kokusu şimdiden büyük bir izleyici kitlesi yakaladı. Aslı karakterinin şu ana kadar canlandırdığınız diğer karakterlerle karşılaştıracak olursanız, izleyicilerin daha çok seveceğini düşünüyor musunuz?

Düşünüyorum çünkü Aslı ; gerçek. Heyecanlı , umut dolu , sorumluluk sahibi , annesine çok bağlı ve dolayısıyla herkesin ekranda severek izleyeceği bir kız.
 
3. Geçtiğimiz 2-3 sezon boyunca dizilerin tamamında aile trajedileri hakimdi. Yaz sezonuyla beraber romantik komedinin daha baskın olduğunu görüyoruz. Sektörün içinden bakınca bir değişim hissediyor musunuz?

Aslında bu durum kış sezonunun ortasından beri ekranda hakim. Çünkü izleyici kitlesinin artık ekran karşısına geçtiğinde üzülmek yerine kafa dağıtmak,eğlenmek en önemlisi gülmek ve iyi hissetmek istediklerini düşünüyorum.

4. Büyük bir hayran kitleniz var ve sosyal medyada çok aktifler. Sosyal medyayı kullanırken bu büyük kitlenin ağırlığını hissediyor musunuz? Sosyal medyanın kariyeriniz açından nasıl bir önemi var?

Ben bu desteği her projemde hissettim hala hissetmeye devam ediyorum ve bu sektörde artık sosyal medyanın çok büyük gücü olduğuna inanıyorum. Burdan bir kez daha benim her daim yanımda olan destekçilerime teşekkür etmek isterim.

5. 2013 yılından bu yana aralıksız olarak oyunculuk yapıyorsunuz. Öncesinde dansçılık, reklam filmleri ve tiyatro eğitimi var. Bu dönemden dizi oyunculuğa geçişinizde kilit nokta neresiydi? Planladığınız gibi mi gelişti her şey yoksa rastlantılar mı sizi dizi oyunculuğuna yönlendirdi?

Oyunculuk sektörüne şansla girilip sağlam bir başarı elde edilebileceği ihtimalinin az olduğunu düşünüyorum. Benim hayatımda her şey bu yönde planlı gitti. Dans ederek para kazandım. Oyuncu olmak istediğimde ise kazandığım paraları eğitimime harcadım. Çok çalıştım,emek verdim ve karşılığını aldığımı düşünüyorum.

6. Yaz sezonu dizisi çekmenin tatil planlamanıza nasıl bir etkisi oldu? Yaz dizilerinin setlerinde normal sezon dizilerinden farklı bir düzen söz konusu mu?

Bu projeyi dört ay beklediğim için öncesinde yeterince dinlendim. Yaz işlerinin en büyük dezavantajı havaların çok sıcak olması. Düşündüren bir diğer konuysa yaz aylarında izleyicilerin tatilde oluşu ve ekran başındaki kitlenin azalması.

7. Demet Özdemir’in klasik bir günü nasıl geçiyor? Formunuzu korumak adına kendinizi kısıtladığınız alanlar var mı?

Ben yemek yemeyi çok seven biriyim. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Allah mecbur bırakmasın (gülerek). Set günlerim yoğun ve oldukça yorucu tabiki ama onun dışında kalan vaktimi biraz alışveriş çok çok arkadaş ve tabiki ailemle geçirdiğimi söyleyebilirim (gülerek)

8. Uzak gelecekteki projelerinizde hangi karakteri canlandırıyor olmak size daha yakın geliyor? Dram türü yapımlarda acıklı bir anne mi, özgür ve çılgın bir kadın mı, sert mizaçlı bir polis mi, yoksa kafasındaki rol hangisi?

Kesinlikle özgür ve çılgın. Çünkü bu zamana kadar canlandırmadığım bir karakter.

9. Çoğu genç oyuncu dönem dönem yurt dışında workshoplara katılıyor. Sizin bu konudaki fikriniz nedir gerekli buluyor musunuz, yoksa set tecrübesi yeterli mi?

Yeterli değil tabiki. Oyunculuk uzun bir yolculuk... Yer aldığım her yeni proje bana bilmediğim bir şey öğretiyor. Onun dışında ben de kendimi geliştirmek adına ileride yurtdışında bu yönde eğitim almayı düşünmüyor değilim.

10. Özeleştiri yapacak olursanız kendinizde eksik bulduğunuz yönler var mı , hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler var mı?

Hayatımda değiştirmek istediğim hiçbir şey yok geçirdiğim her kötü gün bana tecrübe kattı ilerlememe yardım etti. Kendimle alakalı eksik gördüğüm noktaya gelirsek şunu söyleyebilirim. Oyunculuk kariyerimde tabiki tam değilim hiçbir zamanda tam olmayacak. Dediğim gibi her yeni proje bana bir şeyler öğreticek.

Bonus: Yusuf Çim ile bir ilişki yaşamakta olduğunuz doğru mu? Çıkan haberler hakkında söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Bu soruyu cevaplamam gerekirse; bir sevgilim var. (gülerek)

RADİKAL

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI