radyobir
radyobir

Anlamlı buluşma

Ünlü isimler, sokak hayvanlarının tedavisine destek olmak amacıyla önceki akşam Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede bir araya geldi. Oyuncu Özge Özger'in müzisyen sevgilisi Sinan Güleryüz'ün sahne aldığı geceden elde edilen gelirin tamamı, 'Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği'ne bağışlandı. Özge Özder, Ayça Varlıer, Begüm Birgören destek için gecede yer aldı.

07 Kasım 2017 12:25 | Güncelleme :07 Kasım 2017 12:36 | Kategori: Magazin

Gecede sahne alan Sinan Güleryüz, "Sanat duyarlılık için değil mi?. Biz de duyarlı insanlar elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Bağışlar beklentinin üzerinde. Ben ve orkestram hiçbir talepte bulunmadık. Gelirin tamamı bağışlandı. Bağışlarımızla örnek olabiliyorsak ne ala. Dünya’ya biz hayvanlardan sonra gelmişiz” diye konuştu.

Oyuncu Özge Özder, "Mutluyuz. Çok keyifliyiz. Böyle güzel işler başardığımız için. gelirin tamamı hayvan tedavilerine ve projelerine gidecek. Herkes yapabildiğinin en iyisini yapsın. İnsanların olduğu kadar hayvanları da yasama hakkı var. Sosyal medyada inanılmaz görüntüler görüyoruz. Yasalarımız bu  konuda yeterli cezaları vermiyorlar. Toplanan hayvanlarla ilgili bildiri okudum. Basında yer bulmadı. Devlet eliyle hayvana işkence yapıldığında ne ad veriliyor merak ediyorum” dedi.

Begüm Birgoren, "Özgenin açtığı yola destek veriyoruz. Daha çok  destek bekliyoruz. Küçücük bir katkımız varsa ne mutlu bize” dedi.
 
Ayca Varlıer ise, "Biz burada hayvanların sesi olma taraftarıyız. Onlar sessiz çığlıklar atıyorlar. Konuşamayan tek canlılar onlar. İnsandan farkları da bu. Sokaktaki can dostlarımıza hayvanlarımıza elimizden geldikçe yardımcı oluyoruz” şeklinde konuştu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI