radyobir
radyobir

Arda'ya büyük protesto!..

A Milli Takımımız'ın İspanya karşısındaki etkisiz futbolu tribündeki Türk taraftarları çileden çıkardı ve bunun sonucunda futbol sahalarında ender görülen olaylar yaşandı.

18 Haziran 2016 08:24 | Kategori:

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncularımızı protesto etmeye başlayan taraftarlar en büyük tepkiyi Arda Turan'a gösterdi. 66. dakikada topla buluşan Arda, atağa kalktığı sırada Türk taraftarların bulunduğu tribünlerden ıslık ve protesto sesleri yükseldi.

Aleyhteki tezahüratları duyunca şoke olan tecrübeli futbolcu anında topu stop edip yanındaki arkadaşına pas verdi. Arda daha sonra iki elini kaldırıp tribünlere 'aferin size' dercesine işaret yaptı.

TARAFTARLAR DAHA DA ÖFKELENDİ

Yıldız oyuncunun bu hareketinin ardından taraftarların tepkisi daha da arttı. Milli takımımızın kaptanı, topla her buluşmasında ıslıklandı. Bu tepkiler maç sonuna dek devam ederken, protestolardan olumsuz etkilenen Arda'nın motivasyonunun kaybolduğu ve oyundan düştüğü görüldü.

RAKİP TARAFTARLAR DESTEK VERDİ

Diğer taraftan Türk taraftarların protesto ettiği Arda'ya İspanyollar sahip çıktı. İspanyol taraftarlar 69. dakikada 'Arda Turan' diye bağırarak stadı inletti. Milli futbolcu da bunun üzerine İspanya tribünlerine dönerek onları alkışladı.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI