radyobir
radyobir

Aşk hayatını peynire benzetti

ABD'li oyuncu Kristen Stewart Harper's Bazaar'a samimi açıklamalar yaptı. Şimdiye kadarki tüm sevgilileriyle büyük aşk yaşamış olduğunu söyleyen Stewart, aşk hayatındaki tercihlerini anlatırken 'kızarmış peynir' benzetmesi kullandı.

03 Ağustos 2017 03:17 | Güncelleme :03 Ağustos 2017 16:01 | Kategori: Dünya

ABDli oyuncu Kristen Stewart, Amerikan magazin dergisi Harper's Bazaar'a konuştu. Alacakaranlık serisindeki partneri ve aldattığı eski sevgilisi Robert Pattinson'a gönderme yapan Stewart, birlikte olduğu her sevgilisine karşı büyük aşk beslemiş olduğunu söyleyerek cevap verdi: "Rol yaptığımı mı sanıyordunuz? Ben iki insanın birbirini tamamladığına gerçekten hep inandım. Buna o denli inandım ki hiçbir zaman kafam karışmadı, kararsızlık yaşamadım."

Bir süredir İngiliz Victoria's Secret mankeni Stella Maxwell ile birlikte olan oyuncu, yeniden bir erkekle sevgili olup olamayacağı yönündeki soruya ise şu şekilde cevap verdi: "Evet, tabii ki. Muhakkak… Bazı insanlar farklı. Bazı insanlar kızarmış peyniri sevdiğini biliyor ve her gün kızarmış peynir yiyor, hayatları boyunca. Bense her şeyi denemek istiyorum. Eğer kızarmış peyniri bir kere denemişsem mesela, 'İyi güzel, sırada ne var' diyorum."

'TRUMP BİZLERİ BİR ARAYA GETİRDİ'

Stewart'ın Donald Trump'ın başkanlığa seçilmesinden sonra ABD'de yaşayan bir kadın olarak nasıl hissettiğine yönelik bir soruya yanıtı ise şöyle oldu: 

"Olanlar gerçekten korkunç, ama aynı zamanda, nihayet kendisi için ayağa kalkmış olan büyük bir kadın topluluğunun parçası olmak da insana kendini iyi hissettiriyor. Topluluk hissini daha önce hiç bu denli yoğun hissetmemiştim. Yani bu (Donald Trump'ın seçilmesi) bizi bir araya getirdi. Vesile olan şey tabii üzücü, boktan. Ama ben inanıyorum ki insanların bir araya gelerek fikirlerini ifade edebilmesi ve seslerini duyurmak için mücüdele etmesi için, biraz kışkırtılmaları gerekiyor."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI