radyobir
radyobir

Aşk mı yaşıyorlar?..

Uzun zamandır özel hayatıyla gündeme gelmeyen Gökçe Bahadır'ın yaklaşık bir aydır işadamı Efe Duru'yla görüştüğü iddia edildi. Ünlü oyuncunun aşk haberleriyle ilgili açıklaması da kafaları karıştırdı.

22 Kasım 2016 05:02 | Kategori: Magazin

Bahadır ve Duru’nun geçen cuma akşamı Ebru Gündeş’in Günay’daki programını izlemeye birlikte gitmesi ve salonda gayet samimi görünmesi de söz konusu iddiaları güçlendirdi.

İkilinin, bu beraberliği henüz çok yeni olduğu için gözlerden uzak yaşamak istediği, o yüzden genellikle Anadolu yakasında, popüler olmayan mekânlarda buluştukları da gelen haberler arasında...

Gökçe Bahadır, dedikoduların alevlenmesi üzerine sessizliğini bozdu. Ancak net bir açıklama yapmayan oyuncunun sözleri, akılları daha da karıştırdı.

Efe Duru’yu tanıdığını kabul eden Bahadır, "Efe Bey’i tanıyorum ama şu anda yazın diyemem. Haber yapmayın derim” diye konuştu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI