radyobir
radyobir

Aslan gibi aktör ne hale geldi

Geçip giden zaman, ünlü ve servet sahibi insanlara da ayrımcılık yapmıyor. Bunun son örneği de geçen hafta gözler önüne serildi. Bir dönem rol aldığı çok sayıda dizi ve sinema filmiyle tanınan Burt Reynolds'ı görenler gözlerine inanamadı.

12 Mayıs 2015 07:36 | Kategori: Kültür & Sanat

Bugün 79 yaşında olan Burt Reynolds, yüzüne yaptırdığı bütün estetik işlemlere rağmen "eskiyen nüfus kağıdının" tüm özelliklerini sergiliyordu.

Bir etkinliğe konuk olan Reynolds, yine her zamanki gibi şık giyinmişti ama elinde onun gençlik yıllarını bilenlerin yadırgadığı bastonu da vardı. 

Burt Reynolds'ın kaleme aldığı ve mesleki anılarını anlattığı But Enough About Me adlı kitabı yakında piyasaya çıkacak.

Reynolds aslında Amerikan Futbolu bursuyla üniversiteye girdi ancak sakatlanınca sporu bıraktı.

Oyunculuğa yönelen Burt Reynolds çok sayıda dizide ve sinema filminde kamera karşısına geçti.

1980'li yıllarda kadınların yüreklerini hoplatan ünlüler bakın yıllar içinde nasıl değişti. Bazıları yıllar içinde daha çekici oldu, bazıları eski günlerini aratır hale geldi. İşte o ünlüler. Bakalım şimdiki hallerine bakıp kim olduklarını çıkarabilecek misiniz.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI