radyobir
radyobir

Atamızı özlemle anıyoruz

Türk milletini düştüğü yerden ayağa kaldıran, bağımsızlığını ve hakimiyetini veren, Cumhuriyet'i hediye eden, iktisadi refahının temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 85 yıl önce bu dünyadan göçtü. Ama milletinin kalbinde artan bir sahiplenme ve özlem ile yaşamaya devam etti. Büyük hatırası önünde saygıyla, minnetle eğiliyoruz.

10 Kasım 2023 09:56 | Güncelleme :10 Kasım 2023 09:56 | Kategori: Türkiye

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında saygıyla anıldı. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Çevre-Doğa ve Hayvan Koruma Büro Amirliği, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Atlı Polis Grup Amirliği, Köpek Eğitim Merkezi Grup Amirliği, Polis Arama Kurtarma Büro Amirliği ekipleri köprü üzerindeki anmaya katıldı.​

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI