radyobir
radyobir

Barça havlu attı: 0 - 0

Şampiyonlar Ligi çeyrek final 2. maçında Juventus ile karşılaşan ve ilk maçı 3-0 kaybeden Barcelona, baştan sona baskın oynadığı ve mücadelede aradığı golleri bulamayınca maç golsüz sona erdi ve Katalan ekibi Devler Ligi'ne havlu attı.

20 Nisan 2017 07:40 | Kategori:

Barcelonalı oyuncular büyük üzüntü yaşarken bazı oyuncular gözyaşlarını tutamadı. Maç öncesi ise Camp Nou'da Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı. İşte detaylar...

2. tur ilk maçında Paris Saint Germain'e deplasmanda 4-0 kaybeden Barcelona ikinci maçta rakibini 6-1 yenerek mucizeyi gerçekleştirmiş ve kupa dışına itmişti.

Bu kez çeyrek final ilk maçında deplasmanda Juventus'a 3-0 mağlup olan Barcelona, evinde bir mucize gerçekleştiremedi ve Juventus ile 0-0 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nden elendi.

Maçın bitiş düdüğü ile büyük üzüntü yaşayan Barçalı yıldızlardan Neymar gözyaşlarını tutamadı...

Brezilyalı yıldızı Juventuslu oyuncu ve aynı zamanda vatandaşı olan Dani Alves teselli etti.

Öte yandan maç öncesi sosyal medyada büyük ilgi uyandıran bir fotoğraf paylaşıldı... Bir Fenerbahçe taraftarı, Aziz Yıldırım istifa yazılı dövizin fotoğrafını çekerek sosyal medyaya atınca fotoğraf adeta olay yarattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI