radyobir
radyobir

Başbakan'ın odasına kim böcek yerleştirdi?..

Denise Capezza ve Emrah Akduman, MİT krizini konu alan "Darbe" filminde Başbakan'ın odasına 'böcek' yerleştirip dinleme yapan iki gizli ajanı canlandıracak.

05 Ağustos 2014 09:59 | Kategori: Sinema

Gazeteci Avni Özgürel’in projelendirip senaryosunu yazdığı "Darbe” filminin çekimleri devam ediyor. Başrolleri Cansel Elçin ve Öykü Çelik’in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Emrah Akduman ve İtalyan güzel Denise Capezza da yer alıyor. Akduman ile Capezza, filmde Başbakan’ın odasına ‘böcek’ olarak tabir edilen dinleme cihazı yerleştiren gizli ajanları canlandırıyor. Yapımcılığını TFT Prodüksiyon’un, yönetmenliğini ise Yasin Uslu’nun üstlendiği "Darbe”, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın savcı tarafından ifadeye çağrılmasıyla patlak veren "MİT krizi”ni beyazperdeye taşıyacak. Cansel Elçin, filmde Hakan Fidan rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI