radyobir
radyobir

Baykal Saran Tiyatro Ödülü 'Öner'in

Türk tiyatrosunun unutulmaz ismi Baykal Saran anısına 2016- 2017 sezonunda 11'incisi verilecek, 'Baykal Saran Yılın Tiyatro Sanatçısı Ödülü' nün sahibi, 31 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı. Bu anlamlı ödüle, bir çok oyunda seyircinin alkışlarına mahsar olan Zeynep Ekin Öner değer bulundu.

01 Haziran 2017 13:46 | Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli tiyatro sanatçılarından Baykal Saran’ın anısına düzenlenen Baykal Saran Yılın Tiyatro Sanatçısı Ödülü’nün sahibi, Ankara Devlet Tiyatrosu Ankara Akün Sahnesi’nde düzenlenen basın toplantısında açıklandı. Ödül, 22 yılını sanata ve tiyatroya adayan Zeynep Ekin Öner’e verildi. 

Öner: Ödüle değer görülmek mutluluk verici

Lemi Bilgin, Atilla Sav, Selçuk Yöntem, Rüştü Asyalı ve Erkal Saran'dan oluşan seçici kurul üyeleri tarafından ödüle değer görülen Öner, mutluluğunu göz yaşlarıyla anlattı. Zeynep Ekin Öner, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, "Ödül benim için çok kıymetli, Baykal Saran’ı sevgiyle saygıyla anıyor ve selamlıyorum” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI