radyobir
radyobir

Beşiktaş Wesley Sneijder'le ilgileniyor

Wesley Sneijder'in Galatasaray'da kadro dışı kalması ve Slovakya kampına De Jong ile birlikte götürülmeyecek olması bomba etkisi yaratırken, Hollandalı oyuncu için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

30 Haziran 2017 10:59 | Kategori:

Galatasaray'da Wesley Sneijder depremi yaşanıyor... Teknik Direktör Igor Tudor ile yıldızı bir türlü barışmayan ve son olarak Slovakya kampı kadrosuna vatandaşı De Jong ile birlikte alınmayan Hollandalı oyuncu için müthiş bir iddia gündeme bomba gibi düştü...

Amerika'ya transferi konuşulan ve Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Wesley Sneijder için Türkiye'den de menajeri vasıtasıyla kendisine teklif geldiği
Hollandalı oyuncuyu Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için harekete geçtiği haberi spor kulislerinde konuşulurken, Galatasaray'da büyük başarılara imza atan tecrübeli oyuncu için sürpriz gelişmelerin kapıda olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'a veda için artık geri sayıma geçen Sneijder için Amerika kulübü LA Galaxy'nin ardından Seria A ekipleriden Sampdoria'nın da devrede olduğu ortaya çıktı.

Sneijder'e talip olan ve transfer için açıklama yapan Sampdoria başkanı, Hollandalı yıldızı ısrarla kadrolarında görmek istediklerini ifade etti.

Galatasaray'da kaderi kısa süre içerisinde belli olması beklenen Wesley Sneijder için sürpriz hamleler peşpeşe geldi.

İtalya'da İnter formasıyla harikalar yaratan ve Serie A'nın ardından Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna da ulaşan Sneijder için Sampdoria ciddi şekilde ilgileniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI