radyobir
radyobir

'Bezirgan' MOİ Sahne'de

Tiyatro tarihinin önemli eserlerinden 'Tartuffe'ün yeni uyarlaması 'Bezirgan', İstanbul'un en renkli sahnesi MOİ Sahne'de izleyiciyle buluşuyor. Moliere'in ünlü eserinden uyarlama olan oyunda Erkan Can ve Cem Davran gibi usta isimler rol alıyor

26 Aralık 2016 20:12 | Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul Halk Tiyatrosu, her zamanki gibi sözünü sakınmayan bir oyunla izleyici karşısına çıkıyor. Zeki, kurnaz, komik bir o kadar da sahtekar Tartuffe’ün hikayesinin yeni uyarlaması olan Bezirgan adlı oyun, MOi Sahne’de tiyatroseverlere sunulacak. Oyunda Cem Davran ve Erkan Can’a Bahtiyar Engin, Selin Yeninci, Faruk Akgören, Aytek Önal, Simge Defne Çelik, Selim Can Yalçın, Salih Kırlı ve Ali İl eşlik ediyor.

Cem Davran’ın Tartüffe ve Orgon karakterleriyle iki tipi birden canlandırdığı oyunda, hizmetçi kız rolünde Bahtiyar Engin, evin büyük annesi rolünde ise Erkan Can rol alıyor. Yıldıray Şahinler’in yönettiği oyun, 28 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 20.30’da Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne’de izlenebilir. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI