radyobir
radyobir

Bier maske taktı bütün dünya onu izledi

ABD'nin Teksas eyaletinde bir annenin, çocukları için aldığı Chewbacca maskesini deneyip çektiği video Facebook'un bugüne denk en fazla izlenen canlı videosu oldu.

24 Mayıs 2016 06:30 | Güncelleme :24 Mayıs 2016 08:11 | Kategori: Dünya

Teksaslı 37 yaşındaki Candace Payne'in yüzünde maskeyle kahkahalar attığı videosu Facebook Live'da milyonlarca kişi tarafından izlendi.

BBC Trending'in haberine göre Payne doğum günü için kendisine kıyafet ve çocukları için de eğlenceli bir şeyler almak için Dallas'ın dışındaki Kohls adlı alışveriş merkezine gitti.
Payne, Kohls'da kendisine Star Wars (Yıldız Savaşları) filminin karakterlerinden Chewbacca'nın da maskesini satın aldı.

Otoparkta aracı park halindeyken çektiği video internette viral olan Payne, BBC'ye "Bu çok çılgınca, çok saçma. İzlenme sayılarına baktım, sanki biri hesap makinesi koymuş gibi" dedi.

Video, 23 Mayıs Pazartesi günü itibariyle 140 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Kohls alışveriş merkezi de videonun viral olmasından sonra Payne'in evini ziyaret edip Star Wars oyuncakları hediye etti.

Daha önce en çok izlenen video, bir karpuzun patlama anını paylaşan Buzzfeed'in videosuydu. O görüntüler de 10 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti.

Facebook'un Nisan ayında tüm kullanıcılarının erişimine açtığı Facebook Live uygulaması 30 dakika canlı yayın yapma imkânı sağlıyor. Yayınlar da Facebook sayfalarına kaydedilebiliyor.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI