radyobir
radyobir

Bilek Pantolon Modelleriyle Modayı Yakalamanın Adresi Moda Konuşuyor

Modanın gün be gün yepyeni anlayışlarla gelişmesiyle beraber hem kadın hem de erkek giyimde farklı stiller ortaya çıkıyor. Alt giyim ürünlerinde maskülen bir tarzı yansıtan pantolon çeşitleri son zamanlarda yepyeni modelleriyle ön plana çıkıyor

02 Mayıs 2017 06:35 | Kategori: Magazin

Etek pantolon, streç pantolon modellerinin yanı sıra yine son dönemlerde trend kıyafetlerinden olan bilek pantolon çeşitleri de kendinden sıkça bahsettirmeyi başarıyor. Biraz daha klasik bir imaja sahip olduğu için spor giyime çok fazla uygunluk göstermiyor.

Günlük hayatta ve sosyal hayatta tercih edilebilecek olan bilek modeller dahi şık ve klasik olarak anılabilecek bir rahat giyimde oldukça güzel kombinler yaratabilecek modellerdendir. Bilek hizasında ya da bilek hizasının birkaç parmak yukarısında kesime sahip olan modellerin hepsini kapsayan bu pantolon tipi her kumaş tipine açık olduğu için kumaşa ve kumaş rengine uygun bir biçimde kombin yapılması önemlidir. Özellikle bacak boyunun uzun gösterilmesi ve ayakkabının ön plana çıkması konusunda vurgulayıcı olduğu için ayakkabı seçimine özen gösterilmelidir.

Şık Kalem Pantolon Çeşitleri ile Klasik Tarzda Elegant Görünüm

Kalem pantolon çeşitleri, hem erkek hem de kadın giyiminde kendine yer edinen bilek modellerden farklı olarak uzun yıllardan beri klasik giyimin kültlerindendir. İki modelde de olan boyu uzun gösterme özelliği sebebiyle kısa boylu kadınların sıkça tercih ettiği kalem pantolonlar aslında bilek modellerle neredeyse birebir aynı gibidir. Yalnızca bazı kalem modellerde bilek hizası biraz daha aşağıda olabildiği için iki ayrı model gibi algılanabiliyor.

Pantolon Çeşitleri Alışverişinde Online Fırsatlar

Online alışveriş fırsatları sunan Moda Konuşuyor online giyim mağazasında birbirinden şık pantolon çeşitleri oldukça uygun fiyatlarla kullanıcılarının bütçelerini zorlamadan alışveriş yapılmasına imkan tanıyor. Klasik jeanler dışında, yırtık pantolonlar, İspanyol paça modeller, skinnyler, dar ve boru paça modellerin de yer aldığı adreste yalnızca kadın giyimi değil aynı zamanda erkek giyim ürünleri de bulunuyor. Beraberinde outlet ürünlerindeki kampanyalar ve indirimler ile yılın her döneminde uygun fiyatlı ürünleri bulabilmek mümkün. Daha fazla bilgi edinebilmek için ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabilmek için https://www.modakonusuyor.com/bilek-kalem-pantolon adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI