radyobir
radyobir

Bıyıklı Kıvanç...

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ önceki akşam yapımcı Kerem Çatay ile Etiler Akmerkez'de görüntülendi. Yaklaşık bir saat toplantı yapan Tatlıtuğ, çıkışta yeni bıraktığı bıyıklı imajı ile dikkat çekti.

14 Mart 2018 02:45 | Kategori: Magazin

Bıyıklarının bir proje için mi bıraktığı sorularına yanıt vermeyen yakışıklı oyuncunun, oldukça keyifli olduğu görüldü.

"Kerem Bey ile Küçük bir toplantımız vardı" diyen Tatlıtuğ, "Onu hallettik eve geçiyoruz. Konuşuyoruz öyle, ne yapabiliriz ne edebiliriz diye. Daha kesinleşmiş bir şey yok yani dizi sinema her şey" dedi.

Başrolünü oynadığı "Oğlum Benim" filminin gişesinin 1 milyona yaklaşması ile ilgili soruya Tatlıtuğ, "Sonuçlar güzel. Tepkiler de çok iyi, mutluyuz. " şeklinde konuştu.

Son dönemde gişede komedi filmlerinin daha ilgi gördüğü ve bu yüzden de Yılmaz Erdoğan'ın çekeceği "Organize İşler" filminin devamında oynayacağı sorularına, "Bu konuda bir ara açıklama yaparım ben size olur mu?" cevabını vererek görüşmelerin devam ettiğini de ima etmiş oldu.

Bu sene daha çok sinema filmlerinin gündeminde olduğunu söyleyen Tatlıtuğ, "Öyle bir niyetim var. Fırsat buldukça da yapmayı düşünüyorum. Rakam belli değil proje geldikçe değerlendireceğim" dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI