radyobir
radyobir

Cannes provası...

L'oreal Paris'in güzellik elçileri Cansu Dere, Azra Akın ve Fahriye Evcen, 68. Uluslararası Cannes Film Festivali'ne gitmeden önce İstanbul'da düzenlenen özel parti için kırmızı halıda yürüdü.

16 Mayıs 2015 07:03 | Güncelleme :16 Mayıs 2015 10:23 | Kategori: Magazin

Cansu Dere, Azra Akın ve Fahriye Evcen, L’oreal Paris’in güzellik elçileri olarak Cannes Film Festivali’ne katılacak. Marka, güzellik elçilerini Cannes’a yollamadan önce Taksim Soho House’da özel bir parti düzenledi. Cansu Dere, Azra Akın ve Fahriye Evcen, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Cansu Dere, "Bu sene benim Cannes’daki 3’üncü yılım olacak. Biraz daha bilgiliyim. Bunun biraz keyfini çıkaracağım” diye konuştu. Fahriye Evcen’i Cannes Film Festivali’nde istemediği iddia edilen Cansu Dere, "Cevap vermeye bile gerek yok. Fahriye’yle beraberiz zaten” dedi. Kerem Bürsin’le yeni bir sinema filminde rol alacağı konuşulan Fahriye Evcen ise "Bununla ilgili net bir durum yok. Hâlâ görüşüyorum. Netleşen bir projem yok” diye konuştu. Geceye Sinem Kobal, Ece Sükan, Eliz Sakuçoğlu, Defne Samyeli, Deniz Berdan ve Şükrün Ovalı gibi ünlü isimler de katıldı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI