radyobir
radyobir

Çay molası faciayı önledi!..

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki bir hurdalıkta patlama meydana geldi. Çalışanların patlama sırasında çay molasında olması faciayı önledi.

29 Ekim 2014 09:28 | Güncelleme :29 Ekim 2014 09:52 | Kategori:

Olay, İskenderun İlçesi'nin Muradiye Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesindeki Cumali Şabaplı'ya ait hurdalıkta meydana geldi. Çalışanların çay molasında olduğu sırada meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Alevlerin çevredeki yanıcı maddelere sıçramasıyla yangın bir anda büyürken, hurdalığa çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis de çevrede geniş güvenlik önlemi alarak vatandaşları yeni bir patlama ihtimaline karşı olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. İş makineleriyle de müdahale edilen yangında, söndürülen bazı noktalarda yeniden alevlerin yükselmesi üzerine itfaiye, köpüklü su kullanarak söndürme çalışmalarını sürdürdü.
Çalışanların çay molasında olduğu sırada meydana gelen patlamada ölen ya da yaralan olmadı. Polis, patlamayla ilgili inceleme başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI