radyobir
radyobir

Cenazede Kalaşnikoflu ve maskeli grup

Gaziosmanpaşa'daki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen 2 teröristin cenazesinde silahlı ve maskeli olarak grubu yönlendirmeye çalışan 6 kişi yakalandı.

24 Aralık 2015 06:40 | Güncelleme :24 Aralık 2015 07:29 | Kategori: Terör

Karadeniz Mahallesi'nde dün bir hücre evine yapılan terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada öldürülen terör örgütü MLKP üyesi Şirin Öter ve Yeliz Erbay'ın cenazelerinin Gazi Mezarlığı'na girişi sırasında ortaya çıkarak grubu yönlendirme çalışan silahlı ve maskeli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hücre evinde öldürülen 2 kadın teröristin kimlikleri belirlendi

Polis helikopterinin de destek verdiği çalışmalarda, 2 otomobille bölgeden kaçmaya çalışan 6 şüpheli yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda, 2 kalaşnikof otomatik tüfek, 4 şarjör, 60 mermi, maske ve örgüt flamaları ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI