radyobir
radyobir

Cihangir'de gizli buluşma!..

Geçtiğimiz haziran ayında aşklarına son veren iki başarılı oyuncu Büşra Develi ile Burak Deniz, ayrılığa fazla dayanamadı.

12 Kasım 2018 02:40 | Kategori: Magazin

İki oyuncu önceki akşam Cihangir’de bulunan Journey adlı mekanda buluştu. Mekanın üst katında yaklaşık iki saat boyunca sohbet eden ikiliden Deniz, ara ara kapıya çıkarak telefonla bağırarak konuşurken objektiflere takıldı.

Dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenen iki oyuncu, mekanı tek tek terk etti. Mekandan ilk çıkan Büşra Develi oldu. Motorsikletini park ettiği yere doğru yürüyen oyuncu, gazetecilerin, "Burak bey ile barıştınız mı?" şeklindeki soruları yanıtlamadı.

Bu arada güzel oyuncu motosikletini park yerinden çıkarmaları için gazetecilerden yardım istedi. Gazetecilerin motoru çıkarmasıyla kaskını takıp motoruna binen Develi, bir anda gözlerden kayboldu. Bu anı fırsat bilen Burak Deniz ise mekandan çıktı ve Cihangir’in ara sokaklarına kaçarak izini kaybettirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI