radyobir
radyobir

Çılgın partide köşekapmaca...

Beymen yöneticilerinden modacı Tolga Sezgin'in önceki akşam Bebek Lucca'da düzenlediği doğum günü partisine cemiyet ve magazin hayatından bir çok isim katıldı.

12 Temmuz 2017 03:23 | Kategori: Magazin

Gece geç saatlere kadar süren partiye Derin Mermerci, Cem Aydın, Aylin Saruhan, Özge Ulusoy, Burcu Esmersoy, Caner Erkin, Şükran Ovalı, Hakan Sabancı ve sevgilisi Lara Surol katılan isimler arasındaydı. 

Hakan Karada, Lara Denizde

Yaklaşık iki ay önce barışan Hakan Sabancı, Lara Surol çifti partiden ayrılan  en son isim oldular. Mekan çalışanlarına muhabirleri engellemelerini söyleyen Hakan Sabancı bu konuda başarılı olamayınca çareyi sevgilisini önden teknesi ile göndermekte buldu. Mekandan çıkan Lara Surol koşar adımlarla Sabancı ailesine ait olan tekneye doğru yöneldi. Yüzünü saklamak için adeta teknede uzanan Lara Surol tekne ile açılarak gözlerden kayboldu. Aynı anda mekandan çıkan Hakan Sabancı vip aracı ile sevgilisini karadan takip etti. Öte yandan Hakan Sabancı mekanda bulunan abisi Hacı Sabancı'nın eski sevgilisi Özge Ulusoy ile sevgilisini tanıştırdığı ve birlikte eğlendikleri öğrenildi. 



























Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI