radyobir
radyobir

Çin'in en zengin adamı mutsuz

Çinli iş adamı ve Alibaba Group şirketinin kurucusu Jack Ma, CNBC televizyonuna verdiği demeçte mutsuz olduğunu açıkladı.

15 Kasım 2014 19:42 | Kategori: Dünya

Ma, "Bu ay kendimi mutlu hissetmiyorum. Üzerimde büyük bir baskı hissediyorum. Kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum, çünkü ben mutsuz olduğumda iş arkadaşlarım, hissedarlarım ve hatta müşterilerimin de mutsuz olacağını biliyorum” dedi.
 Halka arz edilen hisselerinin menkul kıymetler borsasında rekor seviyeye çıkarak 25 milyar dolara ulaştığını ve bunun yaşadığı stresin kaynağı olabileceğini düşünen Ma, ülkesinin en zengin adamı olmak kendisi için büyük bir acı ifade ettiğini söyledi.
 Çinli girişimci ayrıca "İnsanlar "Tamam Jack, zengin olmak iyidir” diyor. Evet, tabii ki iyi, fakat Çin’de olduğunda iyi değil. İnsanlar paran için etrafını dolduruyor” dedi ve paraları topluma geri vererek "acıdan kurtulmak” için yöntem arayışında olduğunu açıkladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI