radyobir
radyobir

Çıplak elle timsah yakalamaya çalışan sarhoşlarlar

Louisiana eyaletinden dört erkek, yol şeridine çıkan bir üç metrelik aligatoru çıplak elle yakalamaya çalıştı. Haberi UPI duyurdu. Olay sırasında grubun tüm üyeleri içkiliydi.

26 Haziran 2014 10:54 | Kategori: ABD

Kısa bir süre önce bardan çıkan ve ciple şehir dışı yolda seyreden dört arkadaş, yolun üzerinde bir aligatora rastladı. Hayvanın trafiği engelleyip engellemediği bilinmiyor ancak grup onu yoldan kaldırmaya karar verdi. Planlarına göre aligatora ilk önce bir gömlek atacak, dördü birden üzerine çullanıp kaldıracak ve götüreceklerdi.
Olayı kaydeden Amerikalı arkadaşlardan biri daha sonra görüntüleri sosyal ağda paylaştı.
"Operasyon” sırasında dönmeyi başaran aligator, arkasında duran adamlardan birinin koluna dişlerini geçirdi. Olayda yaralanan Glen Bonin, "saldırı anının kendisine bir asır kadar uzun” göründüğünü ifade etti.
Grup olay yerine doktor çağırmak zorunda kaldı. Doktorlar, hastaneye kaldırılan Bonin’in kolu kurtarmayı başardı. Alınan bilgilere göre adam kolunu kullanabilecek, zamanla bazı parmaklarını da oynatmaya başlayacak. Aligatorun nerede kaldığı bilinmiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI