radyobir
radyobir

Cizre'den kahreden haber!

Şırnak'ın sokağa çıkma yasağı bulunan Cizre İlçesi'nde PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 üsteğmen şehit oldu.

24 Ocak 2016 09:17 | Kategori: Terör

Şırnak'ın 14 Aralık'ta hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı devam ederken, bugün de çatışmalar yaşandı. Cizre'nin Dağkapı Mahallesi'nde sürdürülen operasyonlar sırasında PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Çatışmada 1 üsteğmen şehit oldu. İlçede çatışmalar devam ederken, sık sık silah sesleri yükseldi.

EŞİNİN ŞEHİT OLDUĞUNU TATİLDE ÖĞRENDİ

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın eşi Esra Taşçı, haberi tatil için geldiği baba evi olan Samsun’da öğrendi. 

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Cizre'nin Dağkapı Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile terör örgütü arasında çıkan çatışmada şehit düşen Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde görev yapan bordo bereli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın eşi İngilizce öğretmeni Esra Taşçı acı haberi tatil için geldiği baba evinde aldı. Samsun’un İlkadım İlçesi'nde bulunan Bahçelievler Mahallesi'nde okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bugün geldiği babası emekli polis memuru Mahmut Davulcu’nun evinde acı haberi alan Esra Taşçı ve aile yakınları gözyaşlarına boğulurken, 5 aylık evli olan çiftin Ankara’da yaşadığı bordo bereli şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın cenazesinin ise İstanbul’a götürüleceği öğrenildi.

CİZRE'DE ŞEHİT OLAN ÜSTEĞMENİN SARIYER'DEKİ BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Sokağa çıkma yasağı bulunan Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı'nın Ferahevler Mahallesi, Avşar Sokak'ta bulunan baba evine acı haber ulaştı. Haberi akşam saatlerinde eve gelen görevli askerler verdi. Baba Mehmet Taşçı'nın üzgün olduğu gözlenirken, haberi alan akrabaları ve komşuları şehit evine akın etti. Sokağa ve eve Türk bayrağı asılırken, Sarıyer Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Öte yandan kapı önünde tedbir amaçlı bir ambulans bekletildi.

ŞEHİDİN CENAZESİ YARIN DEFNEDİLECEK

Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde görev yapan bordo bereli Üsteğmen Uğur Taşçı'nın cenaze namazı yarın ikindi vakti 4. Levent Camiinde kılınacak. Şehit Taşçı'nın naaşı daha sonra Yeniköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI