radyobir
radyobir

Deplasman canavarı Daçka: 83 - 80

THY Euroleague 5. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda oynadığı maçta Zalgiris Kaunas'ı 83-80 mağlup ederek Avrupa'daki 3. deplasman galibiyetini elde etti.

05 Kasım 2016 07:21 | Kategori:

Top kayıplarının sıklıkla yaşandığı ilk çeyrek, karşılıklı sayılarla başladı. Özellikle Leo Westermann ile etkili olan Zalgiris, ilk çeyreği 25-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de aynı senaryo yaşandı. Devre arasına ev sahibi ekibin 35-26 üstünlüğüyle gidildi.

3. çeyrekte işler değişti. Özellikle Scottie Wilbekin ve Adrien Moerman'ın bulduğu sayılarla Darüşşafaka Doğuş, rakibi karşısında iyi bir ivme yakaladı ve son çeyreğe yeşil siyahlılar 61-56 önde girdi.

Son çeyrekte Zalgiris Kaunas maça yeniden ortak olmaya çalışsa da, Darüşşafaka Doğuş maçı 83-80 kazandı.

Darüşşafaka Doğuş'ta Scottie Wilbekin ve Adrien Moerman, 16'şar sayıyla oynayarak takımlarına galibiyeti getiren isimler oldu. Zalgiris'te Paulius Jankunas ve Leo Westermann 21'er sayıyla maçın en skorer isimleri olmalarına karşı, Daçka'nın galibiyetine engel olamadılar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI