radyobir
radyobir

Emniyete roketatarlı saldırı

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı düzenlendi. Saldırının ardından teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Nusaybin-Midyat karayolunda ise araçları durduran teröristler, 1 tanker ve 1 kamyonu yaktı.

04 Ağustos 2015 08:36 | Kategori: Terör

Kulp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bugün akşam saat 22.30 sıralarında roketli saldırı düzenlendi. Roketli saldırının ardından güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine ilçe merkezinde çatışma çıktı. Atılan roketlerin polis lojmanlarına isabet ettiği öğrenilirken, patlamada can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

MARDİN'DE TERÖRİSTLER 2 ARACI ATEŞE VERDİ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yol kesen teröristler, durdurdukları 2 aracı ateşe verdi. Alınan bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK mensubu silahlı bir grup, akşam saatlerinde Nusaybin-Midyat karayolu Beyazsu Mahallesi mevkisinde, yoldan geçen araçları durdurdu. Araçlardan sürücülerini ve yolcularını indiren teröristler bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra 1 tanker ve kamyonu ateşe vererek bölgeden uzaklaştı.

Bagok Dağı'ndaki ormanlık alana doğru kaçan teröristler, bölgedeki GSM vericilerini de tahrip etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI