radyobir
radyobir

En çirkin boşanma

Ünlü oyuncu Johnny Depp ile 15 ay önce evlendiği Amber Heard'ün boşanması gündeme kelimenin tam anlamıyla bomba gibi düştü...

02 Haziran 2016 21:12 | Kategori: Magazin

Önceleri sadece "boşanma kararı" verdiler diye yansıyan bu olayla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Amber Heard'ün morarmış gözü, Depp'in eski sevgilisi ve kızının karşı iddiaları derken magazin basını bu ayrılığı "son yılların en çirkin boşanması" diye nitelendirdi bile. Depp ile boşanma sürecinde 20 milyon dolar tazminat için anlaşma yaptığı basına yansıyan Amber Heard'ün maddi durumu ile ilgili iddialar ise ortalığı iyice karıştırdı.

Johnny Depp'den boşanmak için dava açan Amber Heard'ün mali durumu tüm açıklığıyla gözler önüne serildi. Mahkemeye sunulan belgelere göre Heard'ün aylık kazancı 10 bin dolar. Ancak oyuncu giyecek, yiyecek gibi temel ihtiyaçları için her ay 44 bin dolar harcama yapıyor.

Avukatların mahkemeye sunduğu belgelere göre Amber Heard'ün her ay harcamak zorunda kaldığı 44 bin dolar şu kalemleri içeriyor: 10 bin dolar ev kirası, 10 bin dolar aylık gezme ve tatil giderleri, 2 bin dolar giyecekler için, 2 bin dolar yeme- içme masrafı, 300 dolar da aylık çamaşır ve kuru temizleme gideri. Bunların yanı sıra Heard'ün evcil hayvanlarının bakımı, basın ajanı ve halkla ilişkiler gibi faaliyetler için de 10 bin dolar harcaması gerektiği belirtildi.

Heard'ün boşanmak için dava açtığı kocası Johnny Depp ise beyaz perdenin en çok kazanan ünlülerinden. 400 milyon dolarlık serveti olan Depp, Forbes dergisine göre sadece geçen yıl 30 milyon dolar kazandı. Amber Heard, Johnny Depp'ten aylık 50 bin dolar nafaka talep ediyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI