radyobir
radyobir

Esad halk arasına çıktı

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad uzun süre sonra ilk kez halk içine çıktı. Şam yakınlarındaki Adra kasabasında evlerini kaybeden Suriyelileri ziyaret eden Esad, iç savaştan etkilenen ailelere moral vermek istediğini söyledi.

21 Mart 2014 15:46 | Güncelleme :21 Mart 2014 15:49 | Kategori: Ortadoğu

Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki Adra kasabasında ordu birlikleri ve muhalifler arasındaki çatışmalar sonucu evlerini kaybedenlerin sığındığı kamplara sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Devlet Başkanı Beşşar Esad sevinç gösterileriyle karşılandı. Üç aydır bir bölümü muhaliflerin kontrolünde olduğu iddia edilen bölgedeki kampı ziyaret eden Esad, Suriyeli kadın ve çocukların sıkıntılarını dinledi.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Asad'ın ailelere, "En kısa zamanda tüm ihtiyaçlarının giderileceği ve evlerine dönmelerinin sağlanacağı sözü verdiği" belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI