radyobir
radyobir

Eski kraliçe evinde ölü bulundu

Bundan sekiz yıl önce yaşadığı bölgenin güzellik kraliçesi seçilen Natalie Gentle, evinde ölü bulundu. 2007 yılında İngiltere'nin Plymouth kentinde yapılan yarışmada yüz güzeli unvanını alan Gentle 32 yaşındaydı.

24 Aralık 2015 12:09 | Kategori: Dünya

Yarışmayı kazandıktan sonra hayatının bambaşka bir yön alacağını düşünen Natalie Gentle, uyuşturucu ve fuhuş batağına saplandı. Genç kadın defalarca hem uyuşturucu bağımlılığı yüzünden hem de hayat kadını olduğu iddialarıyla gözaltına alınmıştı.

Natalie Gentle, eskiden yaşadığı evden de komşularının şikayeti üzerine taşınmak zorunda kalmıştı. Genç kadının eski komşuları, tanımadıkları adamların sık sık kapılarını çaldığını ve "O hayat kadını nerede" diye sorduğunu ileri sürmüştü. Gentle'ın eski komşularının, genç kadının evinden yükselen cinsel içerikli gürültülerden rahatsız olduğu da iddia edilmişti.

Eski güzellik kraliçesi 2010 yılında; yaşadığı daireyi genelev gibi kullanmakla suçlanmış ve oradan taşınmak zorunda kalmıştı. Geçen yıl duruşmaya çıkan genç kadın iki buçuk yıl boyunca uyuşturucu madde kullanmadığını belirtmişti.

Natalie Gentle, 21 Aralık günü gece saat 21:00 sıralarında bir süre önce taşındığı yeni evinin kapısını kırıp içeri giren polisler tarafından cansız bir şekilde bulundu.

KİMSE ONA YARDIM ETMEDİ

Arkadaşları ve akrabaları Natalie Gentle'ın yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen yine de iyi bir insan olduğunu söyleyip ölümünden ona gerekli yardımı sağlamayan mahkemeyi sorumlu tuttu.

Natalie Gentle'ın bir komşusu "Yetkililerden yardım almaya çalıştı. Ama kimse ona yardım etmedi" diye konuştu. Bazı komşuları da "Natalie tatlı bir kızdı. Sadece yanlış bir yola girmişti dediler.

Arkadaşları genç kadının anısına sosyal medyada paylaştıkları mesajlarda "Huzur içinde uyu Natalie. Çok çabuk gittin ama hiç unutulmayacaksın" diyerek genç kadını uğurladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI