radyobir
radyobir

F. Bahçe Ziyech'ten vazgeçmiyor!..

Sarı-Lacivertliler, Faslı oyuncudan bir türlü vazgeçmiyor. Birçok kulübün de listesinde olan yıldız oyun kurucu için Fenerbahçe, tam 8 milyon Euro'yu gözden çıkarttı. Bu rakam, kasadaki 2.5 milyon Euro'ya ek olarak Stoch'un satışıyla karşılanacak. Final görüşmesi yarın...

01 Ağustos 2016 13:46 | Kategori:

Fenerbahçe’nin gizli Hakim Ziyech operasyonunun ayrıntılarına FANATİK ulaştı. Önceki gün Twente formasıyla Konyaspor’a karşı oynayan Faslı yıldız, futboluyla kendisini izleyenleri bir daha mest ederken, o karşılaşmayı takip eden FANATİK ekibi de maçın ardından soluğu 10 numaranın yanında aldı. Fenerbahçeli taraftarların birlikte fotoğraf çektirmek için yarıştığı 23 yaşındaki oyuncu, transferine dair ısrarlı sorularımıza, "Bu konuda ben bir şey söyleyemem. Kulüp yetkililerimizle görüşün” yanıtını verdi.

Twente’li kulüp yetkilileri ise çok daha net ifadeler kullandı. Hollanda ekibinin genel menaceri Jan van Halst, "Fenerbahçe’nin oyuncumuza ilgisi devam ediyor. Hakim’i isteyen çok kulüp var ve bunlardan biri de Fenerbahçe” ifadelerini kullandı ve Sarı-Lacivertliler’in bonservis için çıktığı son rakamın 8 milyon Euro (26.5 milyon TL) olduğunu açıkladı. Bir başka sıcak bilgi de Fenerbahçe adına Twente ile Hakim Ziyech pazarlığını menacer Olgun Aydın’ın yönettiği. Aydın, kapıyı ilk etapta 12 milyon Euro’dan (Yaklaşık 40 milyon TL) açan Hollanda temsilcisi ile Sarı-Lacivertliler adına yarın bir final görüşmesi yapacak.

Stoch gözden çıkarıldı

UEFA ile yapılan transfer harcamaları anlaşması uyarınca şu an sadece 2.5 milyon Euro’luk (8 milyon TL) bir bütçesi bulunan Fenerbahçe’nin ekonomik formülü de hazır. Buna göre Sarı-Lacivertliler, Katar ve Çin başta olmak üzere talipleri olan Stoch için bazı menacerlere yetki verdi. Beklenen rakam ise 6 milyon Euro (20 milyon TL) dolayında.

En güçlü rakip Everton

Hollandalı yetkilinin, bahsettiği Fenerbahçe dışındaki talipler arasında en çok öne çıkan kulüp Everton. Bunun sebebi Hollanda Ligi’ni çok yakından tanıyan ve şu an Everton’ın başında olan Koeman. Bu noktada Fenerbahçe’nin avantajı ise İngilizler’in Hakim Ziyech dışında birçok alternatifi de transfer listesinde bulunduruyor olması.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI