radyobir
radyobir

Fenerbahçe Braga'yla eşleşti!..

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 Turu kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Temsilcimiz Fenerbahçe, Portekiz takımı Braga ile eşleşti.

26 Şubat 2016 14:53 | Güncelleme :26 Şubat 2016 20:31 | Kategori:

İŞTE EŞLEŞMELER:

Shakhtar Donetsk-Anderlecht (Belçika)
FC Basel (İsviçre) - Sevilla (İspanya)
Villarreal (İspanya) - Bayer Leverkusen (Almanya)
Athletic Bilbao (İspanya) - Valencia (İspanya)
Liverpool (İngiltere) - Manchester United (İngiltere)
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) - Lazio (İtalya)
Borussia Dortmund (Almanya) - Tottenham Hotspur (İngiltere)
Fenerbahçe (İstanbul) - Braga (Portekiz)MAÇLAR 10 VE 17 MART'TA OYNANACAK
Avrupa Ligi'nde Son 16 Turu maçları 10 ve 17 Mart tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, Braga ile ilk maçı İstanbul'da, rövanşı ise deplasmanda oynayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finaller 7 ve 14 Nisan, yarı finaller 28 Nisan ve 5 Mayıs, final maçı ise 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel şehrindeki Saint Jakob-Park Stadı'nda oynanacak.Kura çekimi UEFA yetkilisi Michael Heselschwerd tarafından yapıldı. Eşleşmelerin belli olduğu kurayı İsviçre'nin yetiştirdiği en önemli futbolcular arasında yer alan Alexander Frei çekti.

BRAGA'DAN İLK TEPKİ: FENERBAHÇE ÇOK GÜÇLÜ

Braga'nın sportif direktörü Rui Casaca, kura çekiminden sonra yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe'nin favori olduğunu ima etti. Casaca, "Fenerbahçe'nin çok önemli oyuncuları var. Sadece Portekiz'den değil, diğer ülkelerden de önemli isimler var. Bizim için zor olacak, kolay olmayacak" dedi.

FENERBAHÇE CEPHESİ: EN İYİ KURAYI ÇEKTİK

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özbağ, kura ile ilgili olarak, "Çekebileceğimzi en iyi kura. Biz çok iyi bir kadro kurduk. Finale kadar gitmek istiyoruz. Baktığımız zaman çok güçlü takımlar var. Kendi aralarında eşleşen güçlü ekipler var. İnşallah bu şekilde finale gideriz. Kim gelirse fark etmiyor, ilk maçta iyi bir skor alarak turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI