radyobir
radyobir

Fenerbahçe gözünü Manchester United'e dikti!..

Fenerbahçe'de herkes Perşembe günü oynanacak Manchester United maçına kilitlendi.

01 Kasım 2016 10:25 | Kategori:

Süper Lig'in 8.haftasında Konya deplasmanında zor da olsa kazanan sarı lacivertliler, bir hafta sonra Kardemir Karabükspor karşısında adeta patlama yaşadı. Sahadan 5-0 galip ayrılan sarı lacivertliler, bu sonuçla taraftarlar ile aralarındaki buzları eritti.

Şimdi Fenerbahçe’de teknik heyetten futbolculara, yönetimden taraftara kadar herkes, Manchester United ile perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçına odaklandı. İlk maçtaki 4-1'lik mağlubiyeti unutturmak isteyen sarı lacivertlilere tribünlerin desteği de bir başka olacak.

Arka arkaya alınan 2 galibiyetle kendine gelen Dick Advocaat’ın öğrencileri, İngiliz devi karşısında kazanıp Avrupa’da da işleri yoluna koymayı planlarken, bu sezon ‘eksikliği’ fazlasıyla hissedilen taraftarların da bu karşılaşma için özel hazırlık yaptığı öğrenildi.

Son olarak Karabükspor maçında tribünde sadece 14 bin taraftar yer alırken, Manchester United’la oynanacak mücadele öncesi bilet satışlarında adeta patlama yaşandı. Sadece dün 8 bin bilet satıldığı öğrenilirken, maç gününe kadar bu sayının 20 bini bulması tahmin ediliyor...

14 bin de kombineli taraftarın olduğu Fenerbahçe’de Kırmızı Şeytanlar’la oynanacak dev mücadelede stadyumda yaklaşık olarak 35 ila 40 bin futbolseverin olması bekleniyor. Eski halini mumla aratan Ülker Stadı, uzun bir süre yeniden alevlenecek, tribünleri dolduran taraftarlar, "Burası Kadıköy buradan çıkış” sloganın hakkını tam anlamıyla verecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI