radyobir
radyobir

Fenerbahçe'ye son saniye şoku

THY Euroleague'in 27. tur maçında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Maccabi Fox Tel-Aviv'e Sylven Landesberg'in son saniyede attığı basket sonucunda 81-79 mağlup oldu.

22 Mart 2017 07:13 | Kategori:

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler, Bobby Dixon ve Melih Mahmutoğlu ile bulduğu 3 sayılık basketlerle farkı çift hanelere çıkardı. İkinci çeyreğe 25-15 önde giren temsilcimiz, hücumda yer yer sıkıntı çekmeye başladı. Guy Pnini ve Sylven Landesberg ile etkisini arttıran Maccabi, farkı 1 sayıya kadar indirse de, devre arasına Fenerbahçe 41-38 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan İsrail temsilcisi, zaman zaman bulduğu mini serilerle öne geçti. Ancak, Pero Antic'in skor yükünü çekmeye başlamasıyla sarı lacivertliler, rakibine karşı ağırlığını yeniden koymaya başladı ve son çeyreğe 59-56 önde giren taraf oldu. Karşılıklı sayılarla geçen son 10 dakikada heyecan üst seviyeye çıktı. Maçın bitimine 29 saniye kala Joe Alexander ile skoru eşitleyen İsrail temsilcisi, Sylven Landesberg'in son saniye basketiyle karşılaşmayı 81-79 kazandı.

Maccabi Fox Tel-Aviv'de kenardan gelen Sylven Landesberg, 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Melih Mahmutoğlu'nun 6'da 5 dış atış isabetiyle 15 sayı kaydetmesi, Fenerbahçe'nin galibiyeti için yeterli olmadı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI