radyobir
radyobir

Fenerbahçe'ye süper bek!..

Son dönemde stoper adayları ve Hatem Ben Arfa'ya yoğunlaşan Fenerbahçe, sürpriz bir ismin transferini bitirme aşamasına getirdi.

17 Haziran 2016 12:13 | Güncelleme :17 Haziran 2016 12:17 | Kategori:

Kadroyu gençleştirmek isteyen yönetim, bu bölge için genç isimlere yöneldi. Oyuncu izleme komitesinin ısrarlarıyla, geçtiğimiz sezon Belçika Ligi’ni adeta kasıp kavuran, sürati ve asistleriyle ön plana çıkan Jordan Lukaku’da karar kılındı. Yönetim, İngiliz kulüplerinin de radarında olan Lukaku için elini çabuk tuttu. 21 yaşındaki oyuncunun kulübü Oostende ile yapılan pazarlıklarda kısa sürede büyük aşama kaydedilerek anlaşmaya varıldı.

HER AN AÇIKLANABİLİR

Jordan Lukaku, şu anda Belçika Milli Takımı ile Euro 2016’da bulunuyor. Bu nedenle oyuncuyla doğrudan görüşme yapılmasa da menaceri Menno Groenveld ile temas kuruldu. Akhisarlı Rodallega’nın da menajeri olan ve Türk futbolunu yakından tanıyan Groenveld’le yapılan ilk görüşme de son derece olumlu geçti. Transfer imza aşamasına getirildi. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI