radyobir
radyobir

Fikret Orman'ın gönlünde yatan aslan

Şenol Güneş'in milli takımla anlaşmasının ardından gözler siyah-beyazlıların olası yeni teknik direktörüne çevrildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör konusunda zamanlarının bulunduğunu ve aceleci olmadıklarını söylese de yeni hoca konusunda çalışmalar başladı.

05 Mart 2019 11:41 | Güncelleme :05 Mart 2019 11:46 | Kategori:

Teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'ın ismi camiada ön plana çıkarken, Beşiktaş'ta görev yapmış eski isimler Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba gibi seçenekler de öne sürüldü.

Fikret Orman'ın ise aklında bambaşka bir isim var. Beşiktaş'ın patronunun takıma dünyaca ünlü bir ismi kazandırmak için çalışmalara başladığı kaydedildi.

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bir numaralı ideali, Conte'yi Beşiktaş'ın başına getirmek...

Orman’ın Mayıs ayındaki seçimleri de düşünerek takımın başına sansasyonel bir isim getirmeyi planladığı ve son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’yi çalıştıran Antonio Conte’nin peşinde olduğu ortaya çıktı.

Ocak ayında Milano’ya transfer için gittiği dönemde 49 yaşındaki İtalyan teknik adamla da görüşen Başkan Orman’ın, Şenol Güneş’in milli takımla temasını bildiği için deneyimli isimle erkenden temaslara başladığı ifade edildi.

Orman’ın, yüz yüze görüşmelerinin ardından dünyaca ünlü çalıştırıcıyla temaslarını sürdürdüğü kaydedildi.

Başkanın, Conte konusunda kulübün tüm imkanlarını seferber etmeyi planladığı belirtildi.

Kariyerinde en son 2016-18 sezonları arasında Chelsea’yi çalıştıran Antonio Conte, İtalya Milli Takımı ve Juventus’ta da önemli başarılar elde etmişti.

Chelsea’yle Premier Lig ve İngiliz Kupa şampiyonluğu yaşayan başarılı hoca, Juventus’la da 3 kez Serie A zaferi elde etmişti.

Chelsea'deki ilk sezonu parlak geçen Conte, aynı başarıyı sürdüremeyince görevinden ayrıldı. İtalyan teknik adamın yerine Mauricio Sarri getirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI