radyobir
radyobir

Fransa'da rehine krizi!..

Fransa'nın kuzeyinde Belçika sınırındaki Roubaix kasabasında silahlı bir grubun birkaç kişiyi rehin aldığı, olayda bazı kişilerin silahla yaralandığı bildirildi.

25 Kasım 2015 07:22 | Kategori: Dünya

Polis kaynakları, bölgede silah sesleri duyulduğunu ve rehineleri kurtarmak üzere operasyon düzenleneceğini duyurdu. Reuters’a konuşan kaynak, olayda bir banka müdürü ile ailesinin rehin alınmış olabileceğini söyledi.

AFP, olayın terörle bağlantılı olmadığını ve bir hırsızlık vakası olabileceğini aktardı.

Roubaix Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Van Gogh Caddesi üzerinde silah seslerinin duyulması sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildiği kaydedildi.

REHİNELER GÜVENDE

​Fransa'nın Belçika sınırı yakınlarındaki Roubaix kentindeki rehine krizi, polis operasyonun ardından sona ererken, olayın terör bağlantısı bulunmadığı kaydedildi.

Yerel yetkililerin açıklamasında, tüm rehinelerin güvende olduğu ve bazı kişilerin gözaltına alındığı ifade edildi. Sayı verilmeyen açıklamada, olayın terör bağlantısı bulunmadığı vurgulandı.

1 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Yerel La Voix du Nord gazetesinin haberine göre, silahlı kişilerden biri polis operasyonu sırasında öldürüldü.

Yerel saatle 19.00'de başlayan kriz, yaklaşık 3 saat sürdü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI