radyobir
radyobir

G. Saray yönetimi çocuk kandırmaya devam ediyor

Şampiyonlar Lig'ndeki iyi kura sonrası Galatasaray yönetimi kolları sıvadı... Gruptan çıkılırsa kesenin ağzı açılacak, taraftarın beklentisi sonlandırılacak... Başta Hamza Hamzaoğlu olmak üzere sarı kırmızılıların teknik heyeti ile scout ekibi titiz bir çalışma içinde. Yeni transferin büyük ihtimalle golcü olması bekleniyor. Sağ beke de takviye söz konusu...

29 Ağustos 2015 11:21 | Kategori:

Transfer sezonunun bitimine iki gün kala Cenk Gönen ile birlikte bir stoper ve geleceğe dönük orta sahaya takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray asıl bombayı yılbaşında patlatacak...

UEFA’nın FFP kriteri nedeniyle kadro maliyetini düşürmek adına ekonomik adımlar atan sarı kırmızılı yönetim ve teknik heyet, yıldız transferini ara transfer döneminde yapacak.

RAKİPLER GAZA GETİRDİ

Başkan Dursun Özbek ve Hamza Hamzaoğlu’nun bu düşüncesini Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir gruba düşmeleri de perçinledi. Galatasaray; Benfica, Atletico Madrid ve Astana’nın bulunduğu Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı başarır ve tur atlarsa kesenin ağzını açılacak ve yeni bir "Çilek” transferi gerçekleştirilecek.

Yönetimin başka bir planına göre FFP kriteri gereğince UEFA’ya sunulan raporlar sonucunda, iyi haber alınır ve bu engel de aşılırsa gaza basılacak.

KAPSAMLI ÇALIŞMA BAŞLADI

Scout ekibi ve Galatasaray teknik heyeti de kapsamlı bir oyuncu çalışması yapacak. Yılbaşında takımın bulunduğu duruma göre kadroya en az bir yıldız ve başka takviyelerin de yapılması gündemde. 

Çilek transferinin iyi bir golcü olması beklenirken, Hamza Hamzaoğlu’nun raporuna göre sağ bek bölgesine de oyuncu bakıldığı öğrenildi. Sarı kırmızılı taraftarlar yılbaşında büyük bu yaz gerçekleşmeyen yıldız transferine kavuşacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI