radyobir
radyobir

Galatasaray yedeklerle kazandı: 2 - 1

Ziraat Türkiye Kupası E grubunu ilk maçında Akhisar'ı yenerek 3 puanla başlayan Galatasaray kupanın sürpriz takımı Kastamonuspor'u da Emre Çolak ve Umut Bulut'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Kastamonuspor'un tek sayısı ise Fatih Özçelik'ten geldi.

23 Aralık 2015 15:47 | Kategori:

Kastamonuspor: Hasan, Osman, Faruk, Müslüm, Fatih, Cabir, Uğur, Hüseyin, Batuhan, Salim, Yaşar

Galatasaray: Cenk, Tarık, Semih, Koray, Carole, Jose Rodriguez, Jem Paul, Sabri, Emre, Sinan, Umut

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında Galatasaray, deplasmanda Kastamonuspor 1966 takımını özellikle ikinci yarıda zorlandığı karşılaşmada 2-1 mağlup etti.
 
Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanan mücadelede Sarı-Kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller 5. dakikada Emre Çolak (pen) ve 61'de Umut Bulut'tan geldi.
 
Ev sahibi Kastamonuspor 72. dakikada Fatih'in golüyle ümitlendi ve farkı bire indirdi. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip iki net pozisyon buldu ancak skor değişmedi.
 
SON DAKİKADA İPTAL EDİLEN GOL
 
Maçın son dakikasında ise ev sahibi ekibin köşe atışı sonrası bulduğu gol, faul gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi. İiptal kararının ardından ev sahibi takım futbolcuları ve taraftarlar maçın hakemine büyük tepki gösterdi.
 
Bu sonucun ardından Galatasaray grupta 6 puana ulaştı. Kastamonuspor ise 0 puanda kaldı.
 
SEMİH KAYA SAKATLANDI, TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ
 
Maçın ilk yarısında Semih Kaya sakatlık geçirdi ve oyunu terk etmek zorunda kaldı. Semih'in yerine oyuna Hakan Balta dahil olurken Sarı-Kırmızılı taraftarların bir kısmı maçta Semih Kaya'nın oynamasına tepki gösterdi.
 
Bir kısım ise Semih Kaya'nın son haftalardaki performansına göndermede bulunarak oyuncuya tepki gösterdi.
   

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI