radyobir
radyobir

Genç hostesin 'eski erkek arkadaş' dehşeti

İstanbul Kartal'da 25 yaşındaki hostes, üniversite öğrencisi olan eski erkek arkadaşı tarafından 27 yerinden bıçaklandı. Genç kadın hastanede tedavi altına alındı. Şüpheli T. M. olay yerinden kaçtı.

03 Eylül 2015 12:07 | Kategori:

Tedavi gördüğü hastanede konuşan B.Ç'nin anlattığına göre olay şöyle gelişti.  2 yıllık hostes B.Ç., 29 Ağustos Cumartesi günü evinin yakınında bulunan bir kuaföre gitti. Bu sırada hukuk fakültesi öğrencisi T. M. (23) de kuaförün bulunduğu apartmana girerek bir süre burada bekledi. Daha sonra T. M. kuaförden çıkan B.Ç.'yi takip ederek bıçakla saldırdı. Genç kadını 27 yerinden bıçaklayan T. M., olaydan sonra kayıplara karıştı.

B.Ç. hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da şüpheli T. M. hakkında  "Adam yaralamak" suçundan soruşturma başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI