radyobir
radyobir

Gizli pozları

Son dönemde moda dünyasında söz sahibi olmaya başlaşan iri beden mankenlerden Laura Wells'in bir Avustralyalı fotoğrafçının projesi için verdiği yarı çıplak pozlar ortaya çıktı. Art Provocative adlı projede yer alan 42 beden Wells, pozların bir süre önce çekildiğini belirtti.

22 Aralık 2015 11:10 | Kategori: Magazin

Wells söz konusu projede yer aldığı sırada yeterince zayıf olmadığı için kendini pek de iyi hissetmediğinin altını çizerek "Aslında şimdi geriye dönüp baktığımda bu düşüncemin ne kadar gülünç olduğunu fark ediyorum" dedi.

Geçtiğimiz aylarda modellerin yaşadığı zayıf kalma baskısı hakkında anlattıklarıyla gündeme gelen Laura Wells "Elbette kendi bedeninizden yüzde 100 memnun olmazsınız. Hep sizi rahatsız eden bir şeyler çıkacaktır. Ama asıl önemli olan bunların tüm vaktinizi ve enerjinizi almamasıdır" diye konuştu.

Wells "Eğer kendi bedeninizden memnun olmayı öğrenirseniz başka şeylere odaklanabilir ve bu şekilde başarıyı yakalarsınız" diye de ekledi.

Avustralyalı Laura Wells, geçtiğimiz aylarda ülkesinde yayınlanan Women's Health adlı dergiye verdiği röportajda moda dünyasının karanlık yüzünü de gözler önüne sermişti.

Wells dergiye, New York Moda Haftası sırasında birlikte kaldığı oda arkadaşının yaşadıklarını anlattı. Wells "Ajanslar defilelerden önce modellerin sadece bir bardak su ve bir tek kraker yemesine izin veriyor. Başka herhangi bir yiyecek tüketilmiyor" dedi.

Laura Wells "Bunu tamamen sağlıksız buluyorum. Sadece bu mankenlerin bedenleri için değil ruh sağlıkları için de" diyerek sözlerini sürdürdü.

1,74 cm boyunda ve 84 kilo olan Laura Wells "Ben sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum. Ama kendime keyifli şeyler yapmak için de fırsat veriyorum. Mesela bir bardak şarap içiyorum" diye konuştu.

Laura Wells, moda dünyasındaki sıfır beden mankenlerin çok fazla strese girdiklerini ama kendisinin görüntüsüyle mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI