radyobir
radyobir

Hangisi haklı?..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, dünyanın en şöhretli golcülerinden Robin van Persie'yi yedek bırakmakta ısrar etmesi Beşiktaş derbisine de damga vurdu.

28 Eylül 2015 13:05 | Kategori:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Bursaspor maçında oyuna soktuğu sırada kendisini tersleyen ve karşılaşma sonrasında, "Yedek kaldığım için mutlu değilim" açıklamasını yapan Robin van Persie'yi, Beşiktaş derbisinde de ilk 11'e almadı.

Kariyerinde Arsenal ve Manchester United gibi dünya devleri bulunan ve İngiltere Premier Ligi'nde gol krallığı kazanan Hollandalı yıldız, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbinin son 30 dakikasında forma şansı buldu. Ve ilginçtir; tıpkı Bursaspor maçında olduğu gibi, topla buluştuğu ilk pozisyonda gol atmayı başardı.

DERBİYE DAMGA VURAN O AN...

Pereira ile Van Persie arasında yaşanan bu gerilim futbolseverlerin en çok konuştuğu olaylar arasına girdi. Herkes, "Pereira mı haklı, Van Persie mi?" sorusuna kendi penceresinden yanıt veriyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI