radyobir
radyobir

Her şeyini satıp 85 kamaralı yolcu gemisini satın aldı

Christopher Willson'ın 2008 yılında alışveriş sitesinde gördüğü ve sadece zevk için baktığı gemi adamın hayatını değiştirdi.

21 Kasım 2023 06:04 | Kategori: ABD

Willson adında ABD'de yaşayan bir adam, internette gördüğü 90 metrelik gemiyi sırf görmek için pazarlığa girişti ve en sonda her şeyini satıp 85 kamaralı bir yolcu gemisi aldı. CNN Travel’in haberine göre, Christoper Willson’ın hikayesi 2008 yılında internette boş bir şekilde gezinirken gördüğü gemi ilanı ile başladı.

Habere göre, geminin eski sahibi gemiyi uygun fiyata elinden çıkarmak istedi. Wilson’ın eski devasa yolcu gemisini alacak parası yoktu fakat yine de sırf gemiyi görmek ve pazarlık yapmak için alıcıymış gibi gemiyi incelemeye gitti.

Gemiyi incelemek için Kuzey Kaliforniya’ya giden Willson, o ana kadar hiç hayatında gemi almayı düşünmediğini belirtse de geminin güzelliğini görünce, fikrini değiştirdi. Geminin oldukça yıpranmış ve eskimiş olduğunu gören adam, anlattığı üzere gemiyi tamamen restore edebileceğine ve eski şanlı günlerine döndürebileceğine inandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI