radyobir
radyobir

Herkesi neşeye boğdu

Pereira ile yaşadığı sorunu bitiren Hollandalı, idmanların en pozitif adamıydı. Arkadaşlarına moral veren yıldız oyuncu çift kaledeki golleriyle de göz kamaştırdı.

26 Eylül 2015 08:41 | Kategori:

Bursaspor maçında hocası Vitor Pereira yaşadığı diyaloğu tatlıya bağlayan Robin van Persie, idmanların neşe kaynağı ve en çok çalışan oyuncusu oldu. Beşiktaş derbisinde Portekizli hocası tarafından ilk 11’de sahaya sürülmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli golcünün formda görüntüsü dikkatlerden kaçmıyor.
Pereira ile yaşadığı sorunun ardından bir hayli hırslı olan Van Persie’nin hali, herkesin yüzünü güldürdü.

FERNANDAO KULÜBEYE

Hem arkadaşlarına moral veren hem de çift kaledeki golleriyle hocasının iyice gözüne giren van Persie, Fenerbahçe’ye geldiği günden beri en pozitif günlerini geride bıraktı.
Beşiktaş derbisine kendisini adeta özel olarak hazırlayan Hollandalı golcü, Fernandao’yu sezonun ilk derbisinde yedek bırakıp sarı lacivertli camianın büyük umudu olacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI